duminică, 29 aprilie 2012

S-au cernut “U”-iştii !


     Iubesc pe “U” tot mai mult. Încep să văd câtă lume o face. După meciul CU KUban, meci care a umplut aproape tot stadionul, a venit vremea meciurilor cu echipele din ţară. De la meci la meci, lume tot mai puţină, apoi un val imens de lume, datorită unui târg de oi pe Arenă, iar apoi, linişte, calm, tot mai calm.
  
    Mentalitatea locală, sau felul omului de a iubi ceva, da, asta e, felul omul lui de a iubi ceva, în modul lui caracteristic de superficialitate, a început să treacă prin sită. De la o Arenă plină, la o ieşire în familie. Exact asta-mi doream. Să fim doar noi pe stadion, exact aşa cum a fost la meciul cu Pandurii. Adevărata suflare “U”-istă. 

    Pe cine interesează media de spectatori de pe stadion, numărul total de abonamente, şi aşa mai departe? Pe noi nu, pe cei care iubesc “U” cu adevărat. Noi, ca acei oameni îndrăgostiţi, ne facem datoria, mergem pe stadion, iubim “U”. Restul, încearcă doar să fie în trend cu moda, să vină pe stadion doar pentru a da check-in, sau pentru o poză nouă de profil.

    Paranteză: de câte ori nu aţi păţit să primiţi mesaje, sau să fiţi sunaţi de prieteni care se dau drept “U”-işti, să fiţi întrebaţi de scor, când joacă, cu cine, dacă pleacă Walter, ş.a.m.d. ? Eu nu vreau oameni ca cei menţionaţi mai sus în tribună, n-am chef să fiu scârbit de o medie superbă de spectatori pe stadion, care reflectă doar falsitate umană.

    Trăim în penibil, dar evadăm din el mereu, tot acei oameni, tot aceleaşi feţe, tot “U”-iştii adevăraţi. Aşa cum în familie sunt tot acei oameni, rar apare un membru nou, aşa e şi cu “U”, exact aşa; mereu noi, mereu voi, mereu acei îndrăgostiţi cu “U” în suflet.

    Pentru că în familie eşti atunci când simţi căldură alături de cei care fac parte din ea, aşa s-au simţit toţi cei care iubesc “U” la meciul cu Pandurii, aşa îmi place să cred.

    Apel: Falşilor, vă rog, staţi pe Digi, comod, relaxaţi, n-aveţi grijă, nu vă simte nimeni lipsa, că n-avem nevoie de voi la “U”.

6 comentarii:

  1. Un personaj dintr-un film spunea: "Eu voi fi mereu acolo unde prezenţa mea înseamnă ceva" ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos spus, nu stiam, chiar era bun de inserat pe undeva :)

      Ștergere
  2. Bogdan, Califorinia30 aprilie 2012 la 19:01

    Poga, nu numai ca scri frumos dar dai dovada de multa maturitate. Mi-ai putea spune te rog catzi ani ai. In particular. Cred ca ai e-mail-ul meu. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scriu de pe telefon, pentru ca internetul nu merge, dati-mi add pe yahoo mesenger, sau un e-mail la pogacean.tudor@yahoo.com - am 20 de ani momentan, si va multumesc enorm pentru aprecieri!

      Ștergere