joi, 5 aprilie 2012

Toţi ne sunt împotrivă, aşa trebuie să fie!


    Ce frumos te poţi relaxa cu un zâmbet larg pe buze, la finalul unei zile în care au fost multe competiţii sportive, de fotbal în special. Şi ce stil “impresionant” au emisiunile astea de analiză a unei partide. ( un râs ironic )

    “Îl avem chiar acum în direct pe nimeni altul decât patronul echipei Y” : “Arbitrajul! Vrem arbitrii stăini! E inadmisibil ca in 2012 să fie o hoţie într-un fotbal care vrea perfomanţă! N-au fost greşeli de arbitraj, a fost complot clar la adresa noastră!”

    "Blat!Chiar jucătorul X a fost sunat de un individ dubios şi i-a oferit bani pentru a sabota echipa”

    “ Echipa a fost in formă maximă, jucăm cel mai frumos fotbal, dar arbitrii nu ne lasă să ne facem jocul! O brigadă cumparată! Totul a fost perfect până când arbitrii au pus punct orcărei reuşite a echipei de a se apropia de titlu!”

    Pământ pe mort si hai la masă. Suntem cei mai buni, dar oameni invidioşi ne pun beţe-n roată! Avem cel mai superb fotbal, totul e perfect, doar arbitrii sunt incompetenţi!

    CAZ ŞOC LA TG. MUREŞ: "se acuză faptul că mingile au fost dezumflate!". Vă rog pregătiti-vă ca in viitor, vina să cadă pe suporteri şi pe spectatorii de rând, care n-au cântat destul de tare, sau probabil pe faptul că linia de tuşă a fost mai subţire decât era de obicei. Niciodată vina nu va cădea pe jocul prestat de echipa care a fost învinsă, e imposibil aşa ceva, ei se antrenează şi dorm câte 10 ore pe noapte, apoi au încă două antrenamente pe zi, ca in final să facă analize de partide. Ei fac totul, nu merg în club, nu beau, nu petrec aproape deloc, nu fumează exagerat de mult, au gândul doar la echipă şi la joc…

    Mai ştiţi cântecul “Americanii-s de vinăăă, ** în gură să-i ** “ ?
    Edit: “Arbitrii-s de vinăăă…”

    Pe final, vă rog frumos mergeţi la stadion cu o frică în suflet, pentru că veţi putea cădea vinovaţi pentru că echipa a pierdut! Şi încă ceva, vă rog asumaţi-vă vina dacă ea cade pe voi, pentru că asa e, aţi fost de vină! Toţi vor răul celor învinşi, niciodată nu au fost mai slabi decât adversarii lor!

                       
  Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu