vineri, 27 aprilie 2012

Plutim în derivă...


     IRIS ft. Puya! 

     Atât am avut de spus. Nu mă credeți? Link:  http://www.youtube.com/watch?v=PooRIo02rWU . 

     Unde ajungem? Vă rog spuneți-mi voi unde se poate ajunge doar din nevoia de a face bani!  

     Începem cu IRIS -  formație de prestigiu, cu faimă și cu respect de sine; cu versuri superbe și care reușește să trezască sentimente din fiecare melodie, iar acum…

     Puya - la început, la începutul carierei lui era bun, chiar bun de tot, dar a dat de faimă și de bani; a fost nevoie să ,, schimbe “ totul.

    Dacă se ajunge ca arta să fie pătată de intenția clară a banului, călcând și peste mândria noastră, peste tot ceea ce am clădit în fața altora,  atunci dați-mi voie să vă spun că nu va veni sfârșitul lumii așa cum o zice Biblia. Noi, încet, foarte-ncet, ne distrugem. 

    Acum sincer, dacă nu știam cine e Puya, și dacă nu știam cine e IRIS, spuneam că nu sună rău, dar așa, nu pot decât să înghit în sec, să îmi spun părerea, și să merg mai departe.

     Treptat se pierd valori, lumea urmărește doar banul și doar nevoia de a fi mai bun decât celălalt, mai bogat, mai faimos. De ce? Pentru ce? Din ce cauză?  

     Într-o lume de rahat, cel mai frumos pute beșina, așa că, vă rog dați-mi voie să vă spun că în viitor, este foarte posibil ca următoarele colaborări să existe: Coldplay ft Guță, Gheorghe Zamfir ft. Connect-r, de ce nu, Iron Maiden ft. Andrea Bălan!

                                                                          Deprimat!

3 comentarii:

  1. Absolut! Ai pus un mare punct pe un mare "i". Trebuie să ne dorim o muzică de calitate din toate punctele de vedere (muzică, text şi voce).

    P.S. Nu pot să nu remarc exprimările mai "tranşante" din ultima vreme /:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult, am scris doar ce-am gândit. O melodie trebuie să fie mai mult decât sunet, să transmită, să nu fie pătată de alte interese, pentru că e o formă de artă!

      Ștergere
  2. Fa linku ala link in mortii ma-si de link. Nu inteleg cand s-a schimbat Puya... mie mi se pare ca a ramas la fel, voi v-ati schimbat si aveti pretentii mai mari chiar daca nu intelegeti de ce mergeti cu valul care spune ca e cacat. Si iris doar pentru ca avea niste versuri mai poetice nu insemna ca se manca cu ceva mai rafinat decat puIa.

    RăspundețiȘtergere