duminică, 15 aprilie 2012

Pleci? Pleacă! Crezi că plângem?



    Se-aud poveşti că pleacă Walter, celebrul, măreţul, sau salvatore della patria”. Înţelegeţi vă rog, că pentru cei care au un “U” adevărat în suflet, nu contează, pur şi simplu, nu contează. Vremuri trec, şi vremuri vin, “U” e acelaşi. “U” suntem noi, “U” sunt cei care cântă mereu, care iubesc indiferent de ceea ce se întâmplă.

    1. Pleacă Walter, vine altul, drumul continuă. 

    2. Pleacă Walter, nu vine nimeni. Încet, încet, ne ducem în derivă, retrogradăm, rămânem în B, cu jucători second-hand, sau, poate ne vom zbate în lupta cu satele din C, într-un alt potenţial final. Şi ce? Unde e problema? Doare, şi evident nu se vrea asta, toţi vor binele simbolului, dar nimeni nu se va plânge de această soartă în caz că va exista. Sunt convins de  asta! Nimeni din cei care iubesc această stare de spirit, acest simbol, această icoană. 

    “U” e ceva mai presus de cuvinte, de lumea materială, de contingent. “U” cel adevărat nu e pătat cu mizeria de azi din sport, “U” stă deasupra noastră şi trăieşte prin suflete, prin vibraţie, nu prin cupe, performanţe sau stare materială. “U” e ceva divin, dincolo de ceea ce poţi să exprimi în cuvinte, aşa că, orice-ar fi, nimic nu poate să schimbe ceea ce noi iubim cu adevărat!

    Walter, dacă pleci: „Salut! Îţi mulţumim pentru tot ceea ce ai făcut, ne vedem când ne-ntâlnim! Ştiu că eşti afacerist, şi urmăreşti doar valoarea banului, dar pentru noi, sportul, fotbalul, nu e afacere, e pasiune, aşa că, poţi pleca, nu mă interesează deloc, chiar deloc,  cu toate că apreciez tot ce ai făcut pentru "U"

Axiomă: Noi murim! “U” niciodată!

9 comentarii:

  1. Nu este teorema, ca nu are nevoie de demonstratie. Este axioma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine punctat, oscilam intre axioma/teorema. E mai bine cum zici tu, acum modific! Mersi mult!

      Ștergere
  2. orice om rational iti poarte confirma ca ai mancat cacat cand ai scris articolul asta. deocamdata Walter o investit la clubul noastru si tu scri un articol numa de dragu de a scrie ceva, fara sa ai o baza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zic ca nu a investit, si nu zic ca nu apreciez asta, tot ce vreau sa subliniez este faptul ca nu conteaza daca pleaca sau nu, precum si faptul ca pentru cei care tin cu adevarat cu "U", nu este important daca pleaca, cu toate ca nu se vrea asta!
      Dar tu, poate n-ai inteles mesajul cu adevarat, asa ca, n-am ce sa iti cer..

      Ștergere
  3. Pleci? Pleacă! Crezi că plângem?
    Se-aud poveşti că pleacă Walter, celebrul, măreţul, sau “salvatore della patria”

    Singura parte stupida din articolul tau imi pare cea de mai sus. Sa sti ca o sa cam plangem daca ajungem iar pe mana autoritatilor.Am impresia ca iti lipsesc anii in care am fost in A si in care ne dadeam autogoluri superbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum e, si inteleg unde bati tu...va fi rau, vom plange, stiu, si nimeni nu vrea asta. Da, vom plange, dar cu o mana ne vom sterge lacrimile, si cu alta vom flutura un steag, pe care scrie "Drumul merge inainte!"

      Ștergere
  4. PS: nu vom plange sa ii aratam ca ne pasa de el, si nu vom plange ca PLEACA EL. Daca vom plange, o vom face in noi, sau cu lacrimi sincere pentru "U". Nu vom plange pentru plecarea lui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si din partea lui ii un pic lipsa de respect,pt tot merge la meciuri la petrolul.daca vrea sa mearga sa mearga nu il poate opri nimeni dar sa zica sa se duca si fata
    ii multumim si ii spunem la revedere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, asa gandesc si eu. Ii multumim pentru tot, si salut!

      Ștergere