joi, 30 august 2012

Ea ne mută...


     AMP`o? Tu, te vezi? Uită-te puţin, nu mult, la tine. Aşa. Tufa, e tunsă. Acum, gândeşte-te la tot ce ai zis. Ştii firma aia cu nume tare „Mutanţii” ? Îs băieţii ce ajută să muţi, când te muţi, ei cară dulapul pentru tine. Nu apela la ei că cer bani, iar tu n-ai.

     Hai, încep. Stimabilo, muţi echipa la Bucureşti, hmm, ba nu. Scuze. O muţi la Bistriţa că are ăla datorii la tine şi joci gratis. Cretin obosit ce sunt. O muţi la Craiova, aşa; la Craiova. Bun.

     Doamne, dezinformez publicul aiurea, o muţi la Buzău, nu? Acolo ziceai parcă? Nu se poate tu, ireal. O muţi la mă-ta, acolo. Nu muţi tu nimic. Te rog înţelege că cancaniada e gata, nu mai filmezi pentru show-ul vieţii tale...sau o mai faci? Penibilă ştim că eşti, ştii şi tu, evident, dar nu mai ai nevoie să o demonstrezi. Te cred. Jur.

     Mută-te tu dacă vezi că nu primeşti ajutor. Şi eu, aş ajuta un incapabil, sau un invalid, din milă, o dată, de două ori, apoi dacă nu mai primeşte ajutor săracul ce face, se vinde şi el pentru un trening? 

     Nu te mai mira că nu sunt bani! Tu, ca proasta investeşti în sisteme GPS. El arată, tu muţi. Mai bine tragi şi tu cu arcul ca Ştefan cel Mare, decide-te. Defapt eşti atât de penibilă sincer. Te zbaţi să găseşti sprijin, nu să ajutor, asta faci tu defapt. Ştiai în ce te bagi, sau nu ştiai în ce te aruncă alţii, aha, am înţeles...

Ciao moţ!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu