sâmbătă, 5 septembrie 2015

Iarăşi "U" cel adevărat!

photo Cristian Cosma (click pentru link)

   Joacă la "U", îl cheamă Patrick Popescu şi e născut în Decembrie 1996. Aici a fost surprins plângând, lângă colegii lui, după un meci pierdut cu cei de la Arad. Nici colegii lui nu-s mai mari ca el, media echipei fiind de 21 de ani. El plângea să se descarce, restul sufereau la fel, parcă ne-ar fi dezamăgit cumva...Noi cântam fericiţi şi bucuraţi de ce aţi realizat voi pe teren cu sufletul. Totul natural şi firesc, aşa cum la "U" de mult nu a mai fost. Sentimente sincere se citesc pe voi după fiecare meci, fericire sau tristeţe, după două etape, totul ireal de sincer.

     Poza asta face mai mult decât toate titlurile naţionale posibile, vă spun eu. Se plânge pentru "U", dar privește în sus spre galerie cu lacrimi în ochi și încearcă să zâmbească cu un nod în gât, mai mult ca sigur. De când nu s-a mai văzut în teren jucător să plângă, să sufere pentru "U"? Gaşca asta nebună ne bucură, ne atinge şi ne uneşte; de ce? Păi aşa căldură şi stare de spirit în peluză n-a mai fost de mult, iar după meci toţi aveau zâmbete pe buze, în ochi emoţie, privind copiii ăştia cum şi-au dat sufletul pe teren pentru "U".

     Vreau să vorbesc în numele tuturor acum, îmi asum totul: Copii, nu avem ce să vă reproşăm! Bucuraţi-ne şi de acum înainte cu jocul vostru, cu ambiţia şi dorinţa voastră ce o arătaţi în fiecare secundă, cu efortul vostru depus pentru icoana ce o aveţi pe piept!

     Mulţumim că sunteţi aici, hai să ne bucurăm împreună, dincolo de rezultate, dominaţi de starea ce o dă Simbolul Unor Inimi Româneşti Pentru voi, până la capătul pământului! Facem totul pentru voi, voi totul pentru noi!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu