sâmbătă, 21 iulie 2012

Ana, nu-i photo shooting!


     Pandurii servesc. Game. Set. Match. 6-2. 6-2. 6-2.

     Prodanca face cu nervii că Reghe e departe, iar dânsa e nesătulă ( dar a declarat că merge la Bucureşti şi face dragoste cu el). Mai bagă un pictorial Playboy. Calm, nu exploda. Jos textila! I’m sexy and I know it..wiggle wiggle wiggle, yeah.

     Răbdare stimabilo’. Un lot nu se omogenizează într-o lună. Nu-i ca şi cum te-ai dezbrăca, ai poza şi-ai da print. O fi lotul subţire, cu valori sau fără valori, dar ai răbdare. Să ştii că înţelegem situaţia actuală, şi nu-i bai că obiectivul e salvarea de la retrogradare. Aia chiar nu-mi pasă. Vreau să văd dăruire şi ambiţie, dar asta se va vedea (sper) după omogenizarea lotului.

      Ăia nici nu se cunosc, nu se simt deloc. Eu cred că încă se mai întreabă între ei care pe ce post joacă. Nu de alta, dar fac pariu că mai mult vorbesc prin semne. Aş merge la antrenament să-i încurajez. Dar ca limbă străină, ştiu la un nivel „mai de domne’-ajută” doar engleza. Crezi c-aş putea să mă fac înţeles? 

     Clau declarase că se simte umilit. Păi a fost sportiv, şi are caracter. Sper să te lămuresc: se simte umilit pentru că, lăsând la o parte conjunctura, n-a avut timpul necesar pentru a-şi arăta calităţile. Are şi el vina lui de moment, sunt convins, dar crezi că nu e frustrant pentru el că n-a avut timpul necesar să dea tot ce e mai bun? Dacă trece timpul, şi pune suflet dar tot nu iese nimic, asta e. A încercat. Respectăm asta. Dar dacă iese ceva? 

Calm tipo`. E sport. Nu e photo shooting.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu